Håndtering af fødevarer

Håndtering af fødevarer under transport

I vores kundeservice får vi ofte spørgsmålet ”hvor lang tid kan friske fødevarer holde sig i termokasserne?"

 

Ofte er fødevarerne på farten i mere end 24 timer og netop derfor er vi opmærksomme på at kunne tilbyde løsninger til at bevare temperaturen på de kolde varer. Vi anbefaler af anvende køleelementer eller ”ice-gel” poser – ligesom det er vigtigt at man bruger den optimale kassestørrelse.

 

Der er flere faktorer, som påvirker temperaturen i termokasserne: temperaturen på madvarerne, temperaturen udenfor og så selvfølgelig mængden af is eller køleelementer i forhold til mængden af madvarer.

 

Vi laver løbende test af vores termokasser, hvor vi måler på performance under forskellige temperaturmæssige forhold. Temperaturændringer i det omgivende miljø påvirker hurtigst temperaturen inde i kassen, og er derfor en vigtig faktor at forholde sig til. Vi rådgiver gerne om valg af kassestørrelse og eventuel ice-gel eller anden køleløsning.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Køling af fødevarer

 

Har du brug for at holde dine fødevarer kolde, anbefaler vi Ice-gel poser som kan leveres i 2 forskellige størrelser, afhængigt af dit behov for køling.

 

Ice-gel poserne har høj kvalitet og køleeffekt så du undgår yderligere køling med fx is under transport.

 

StayFreshBox er udviklet af Styropack

Tvilhovej 8, DK-6752 Glejbjerg

Telefon: 79 79 81 11 kontakt@stayfreshbox.dk www.styropack.dk

Styropack LinkedIn side
StayFreshBox Facebook side