Om StayFreshBox

Om StayFreshBox

– bevar dine fødevarers friskhed

Fødevarer af høj kvalitet står højt på dagsordenen for både danske forbrugere og for vores eksportmarkeder. I Danmark er vi stolte af vores høje krav til fødevaresikkerhed. Og danskerne forholder sig til god kvalitet. Danmark er i dag et af de lande i verden, hvor forbrugerne prioriterer økologi og friske fødevarer fra lokale danske producenter højest.

 

StayFreshBox er et nyt online univers målrettet producenter og leverandører af fødevarer i Danmark. Det er udviklet af Styropack, som har en lang tradition for at designe og producere fødevareemballager i isolerende skumplastmaterialer - airpop.

 

Ideen til StayFreshBox opstod hos Styropack affødt af forespørgsler efter nemme og enkle emballageløsninger til håndtering af en stigende efterspørgsel efter convenience fødevare- og måltidsløsninger uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet. StayFreshBox universet skal rådgive og inspirere brugerne af vores airpop termokasser - uanset om man forarbejder frisk fisk, dyrker eller forhandler friske grøntsager, leverer måltidsløsninger via e-handel eller catering virksomhed. Det er vores mål at skabe værdi og støtte med vores erfaringer indenfor emballering af fødevarer. Friskhed og holdbarhed er nøgleord for os !

 

Kvalitetsoplevelsen af fødevarer kan reduceres hvis varerne har været udsat for temperatursvingninger og stød under transport og opbevaring og risikoen for unødig madspild øges markant.

 

Termokassen, som den kaldes i 'folkemunde' er en optimal løsning for opbevaring af friske fødevarer "på farten" og fungerer i princippet som et mobilt køleskab.

 

I StayFreshBox universet vil vi inspirere og rådgive i forhold til typer af StayFresh løsninger indenfor vores sortiment af termokasser. Vi tilføjer løbende relevant information, tips og råd. i form af f.eks. analyser og rapporter.

 

For at gøre det nemt at finde relevant information, har vi inddelt StayFreshBox universet i målgrupper (se Din Branche).

 

Vi opfordrer dig til at følge vores Facebook StayFreshBox – hvor vi løbende vil inspirere og give relevant viden i forhold til opbevaring og transport af friske fødevarer.

 

Bliv inspireret!

  • Stabelbar
  • Høj isoleringsevne
  • Bredt sortiment
  • Høj stablestyrke
  • Vand- og fugtafvisende
  • Flere kvalitetsniveauer
  • Fødevaregodkendt

 

Embrace your values

 

Vi gør os umage for at tage hånd om det som gør din virksomhed til noget helt særligt og som betyder noget for dine kunder.

 

Dine input er vigtige for os ....så kontakt os så lytter vi!

 

 

 

StayFreshBox er udviklet af Styropack

Tvilhovej 8, DK-6752 Glejbjerg

 

Fortrolighedserklæring

 

Telefon: 79 79 81 11 kontakt@stayfreshbox.dk www.styropack.dk

Styropack LinkedIn side
StayFreshBox Facebook side